Jedz i chudnij!

Nie odchudzaj się na siłę

Należy konsumować, aby zrzucać
nadwyżkowe kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| efektywnie. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najlepiej podawać
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz zawsze, gdy
spożywamy za dużo kalorii.
Tłuszcz można jeść w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dają sytość oraz limitują glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają mnóstwto cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
jedzeniu, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są niezwykle korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
codziennie musi skonsumować
każda kobieta, aby
dobrze
strawić oraz przyspieszyć
przemianę materii.
Smakowite jedzenie
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego warto
przygotować racjonalne tracenie nadwagi.

 tabletki odchudzające na receptę zelixa

tabletki na odchudzanie bez recepty